donderdag 1 december 2016

hornbach folder week 28

Hier kunt u alle lopende projecten en het thema directory HORNBACH vinden. Blader door onze brochure of hornbach folder week 28 download de map van uw keuze! HORNBACH - de doe-het-project met de online winkel.

Hornbach brochures en informatie op te slaan. DIY brochures. Hornbach biedt deze week. Hornbach-winkels in het gebied. Alle bestaande Hornbach papers over de nieuwste flyer Hornbach. Zie aanbiedingen van deze week in flyers en Hornbach winkel openingstijden. Hornbach in Kerkrade | Flyer en de huidige prijzen

Hornbach, een Duitse doe-winkelketen aanbod home improvement en doe-het-zelf-apparatuur. Maart 2014 Kingfisher PLC, een Brits bedrijf, een groep die eigendom zijn van B & Q en Castorama doe-keten was 21% eigenaar. Het was een gedetailleerd plan dat rechtstreeks met de nieuwe markt Hornbach zou concurreren als Kingfisher verkocht door folders belangen. Kingfisher Roemeniƫ, waar Hornbach begon na haar Screwfix winkels in Duitsland en Brico Depot winkels.

De nettowinst over het boekjaar 2007/2008, € 48.000.000 nadat het bedrijf had 24% meer aan reclame en nieuwe winkels te brengen.