vrijdag 10 februari 2017

aldi folder week 40

Aldi (kort voor Albrecht Discount) keten op het internationale vlak van hun werk van hard discount, in Essen in 1946 (NRW), opgericht door de broers Karl (1920-2014) en Thomas Albrecht (1922-2010).

Aldi aankondigingen en informatie over de winkel. flyers Supermarket. aldi folder week 40 Wat is de deal deze week Aldi. Aldi winkel in de buurt. Alle publicaties, Aldi, is momenteel in Ad Directory brochure brochure reclame balans volledig overzicht van de folders Aldi. Wat Aldi actief reclamefolders deze week? Zie alle brochures online. Installeer ALDI - Alle biedingen van nieuwe flyers ALDI

Aldi voor lage prijzen en beperkte actieradius is bekend. Deze twee onafhankelijke ondernemingen, Aldi Nord (midden in Essen) en Aldi Süd (haar hoofdkantoor in Mülheim). In Nederland en België en werkt Aldi Nord.

Aldi formule van het verstrekken van een beperkte range, de producten bestaande hoge kwaliteit en lage prijzen. Het bedrijf probeert om kosten te besparen met goedkope huur retail gebieden, of aan te kopen en uit te rusten ze met rust. Geen muziek en veel producten zoals, bijvoorbeeld, in de doos en worden niet in het fietsenrek geplaatst. Daarnaast zal er ook worden opgeslagen, want een kleine groothandel soms geheel of grotendeels uit Aldi, Aldi, winkels die kunnen aantonen dat zij zijn niet goedkoop prijzen.

Aldi-Gruppe, en ongeveer 7.600 winkels wereldwijd. 4200 eigendom Aldi Nord en Aldi Süd 3300. Experts schatten dat het bedrijf in totaal een omzet van 23,5 miljard euro aan 2003. Aldi door de familie Albrecht, geen andere aandeelhouders verkocht. Voor zijn dood, in 2014. Karl Albrecht, volgens de Sunday Times Rich List 2014, de rijkste en de derde van Europa met een kapitaal van € 35000000000 geschat. Thomas overleed in 2010.